Senaste Nytt

Torsdag 20 augusti 🙋🏻‍♀️

 

Har ni haft en bra sommar? Vi har haft strålande väder i juni, det var helt fantastiskt och sen blev det lite regnigt i juli. Augusti har bjudit på både och, fina kvällar när solnedgången lyser upp fjället och Hornavan ligger helt stilla. Lite kyligare temperatur vissa morgonar men oj vad vi längtar till hösten. Färgerna i skogen håller på att skiftas men ännu är det fortfarande grönt. Boendet är öppet till sista helgen i augusti sen stänger vi ner det och öppnar igen till den kommande vintersäsongen som vi håller tummarna för. Ett positivt besked är att gränsen öppnar upp imorgon natten mot lördag. Äntligen! Det är viktigt att vi alla fortsätter följa riktlinjerna. Om vi känner oss sjuka, då stannar vi hemma. Vi håller avstånd och tvättar händerna. Tillsammans är vi starka! 

Något härligt med denna sommaren är att vi har haft många besökare ute i naturen. Det är något som vi alla behöver ibland, en paus. En chans att andas och upptäcka allt det fina vi har runt om kring oss som vi alltför ofta tar för givet.

Är ni fortfarande sugna att komma ut i friska luften, känner ni att ni vill komma iväg? Besök oss i Jäckvik, det är en by med hjärtat på rätt ställe.

Vi önskar dig en trevlig dag!

Facebook annons


 Glöm inte att följa oss på Facebook eller Instagram, även affärens Facebooksida "ICA Nära Jäckvik" där försöker vi uppdatera varje vecka!

Förövrigt så har det kommit några nya inlägg på Jäckviksbloggen efter X antal månaders frånvaro. 🙊 Jag får se hur det går med detta men ni är några som är intresserade av att se hur det går i byn. Jag ska försöka uppdatera minst 1 ggr/vecka! Länken till bloggen är här: Jäckviks bloggen

Är ni intresserade av att komma och stå hos oss med husvagn? Anmäl er till vår kölista på vår mail:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ha en fortsatt trevlig dag! / Ida-Maria

 

Vi uppdaterar även våra konton på sociala medier varje vecka, in och följ oss där! På Facebook heter vi -"Jäckvik Fjällcenter - Pub & Restaurang" och på vårt Instagram-konto heter vi "jackvikfjallcenter". Jäckviks skoterförening har även skaffat ett konto på Instagram "jackvikskoterforening".

 

Övrig information:

I servicehuset används endast de gamla femmorna att duscha med, dessa går att köpa som polletter nere på butiken och i receptionen under säsongstid.

 

/ Personalen på Jäckvik Fjällcenter

 

skidsild kopia16129248 10211341950647425 10647906 o

 

16129287 10211341947687351 1435645919 o

16196895 10211341936127062 595794072 oJckvik-fra-slalombakkenimg_1857

 

 

 

 

 

 

skidliftWebbkamera
Här får du en uppdatering om hur det ser ut runt liften var 5 minut.

 

  • Öppettider

  • Köket

  • Kontakt

ÖPPETTIDER! 

Vi erbjuder boende i våra 4-bäddslägenehter med självhushåll till och med sista helgen i augusti. Sen öppnar vi igen till vintersäsongen!

Välkommen till Jäckvik!❤️☀️Jäckvik Fjällcenter

 Jäckvik Fjällcenter AB bildades hösten 1997 vid övertagandet av skidliften och husvagnscampen i Jäckvik och har sedan dess drivits av Anne-Kirsti och Thomas Westerlund.

Anne-Kirsti kommer från vårt grannland i väster Norge och har bott här sedan 1989, Thomas är född och uppvuxen i Jäckvik.

ÖPPETTIDER 2020! 

Restaurangen har stängt för säsongen 2020 och öppnar igen vinter 2021.

 

 

 

Á la carte meny 2020 🤩🍴

Fjällcenters ribs BBQ 

Baby back ribs med BBQ-sås serveras tillsammans med pommes.

Jäckviks Burgare

190 grams högrevsburgare med bacon, lökringar, rödlök och pepparjackost. Serveras med krispiga pommes!

Ryggbiff á la Tjatsel

Serveras med rödvinssås tillsammans med kvällens potatis.

Entrecote á la Pielje

Serveras med en whiskey- pepparsås tillsammans med kvällens potatis.

 Varmt välkomna!

 

 Köket stänger alltid 21:00 även om puben är öppen längre! 

(Vi reserverar oss för eventuella ändringar i öppettiderna och menyn)

 

  • Besöksadress
  • Jäckvik Fjällcenter
  • Västra Pieljekaise 1
  • 938 95, Jäckvik